Blueberry Fields

Blueberry Fields: een avontuurlijk domein met blauwbes-plantages, zelfpluk in de zomer, artisanale producten, veel natuur, wandelroutes, zomerterras, eten in de vrije natuur met "karrenmaaltijden" en "dikke-botten-maaltijden", locatie voor teambuildings en feestjes ... Vrij toegankelijk tijdens de openingsuren.

Sinds 2023 wordt op de plantages gewerkt volgens de Europees geldende bio-normen. Het domein van 22 ha sluit aan bij het natuurgebied van de Vallei van de Zwarte Beek in Beringen.

Al meer dan 20 jaar groeien er blauwbessen midden in de natuur. Van de lekkere en gezonde bessen worden er ook op artisanale wijze kwaliteitsvolle streekproducten gemaakt die in de boerderijwinkel worden aangeboden.

Meestal worden blauwbessen of bosbessen "zo uit het handje" gegeten. Lekker. Gezond. Maar deze heerlijke, zoetzure blauwe bessen lenen zich ook perfect tot het maken van ongelooflijk veel gerechten. Op ons buitenterras kan je genieten van een heerlijk stukje taart, een ijsje of een bosbesdrankje.

Op het domein van Blueberry Fields lopen tussen de plantages prachtige wandelingen, die het hele jaar toegankelijk zijn tijdens de openingsuren. Onderweg kom je via info-borden veel te weten over bosbessen, bomen, vleermuizen, enz. Voor groepsbezoeken met professionele gids zijn er verschillende arrangementen mogelijk, na reservatie.

Blueberry Fields is ook een fietscafé, tussen knooppunt 341 en 310.

Stratenplan

Schomstraat 147, 3582 Beringen