Rondleiding bessenkwekerij Blueberry Fields

Blueberry Fields heeft 12 ha blauwbessen, die als een lappendeken verspreid liggen tussen de weiden. In de prachtige omgeving van het natuurgebied van de “Vallei van de Zwarte Beek” maak je een top-wandeling langs de plantages. In het hoogseizoen kan je niet alleen bessen plukken, maar ook proeven van al het lekkers op ons pop-up terras. Blauwbessen zijn meer dan gezond! Ze worden verwerkt tot confituur, coulis, wijn, thee... Al deze producten vind je in het winkeltje.

Het plukseizoen is van midden juni tot midden september. Voor een onthaastend bezoek voorziet u best 2u tot 2,5u.
Bij aankomst wordt de hele groep verwelkomd. Een professionele gids vergezelt u doorheen de plantages. Voor of na de rondwandeling kan iedereen iets drinken op het terras. U hebt de keuze uit verschillende arrangementen om uw uitstap aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Als afsluiter kunt u kennis maken met ons hele gamma gezonde, lekkere en ambachtelijke blueberry-producten.

Hoe is Blueberry Fields ontstaan? Hoe gezond zijn blauwbessen? Waar groeien ze? Hoe worden ze geplukt? U komt het allemaal te weten tijdens uw bezoek.

Aanvullende arrangementen bij je gegidste rondleiding:

  • Arrangement “koffie / ijs” - € 4,60 p/persoon

Hiervoor krijgt elke persoon een consumptie (koffie, bosbesthee of frisdrank) en een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

  • Arrangement “Blueberry Fields” - € 4,90 p/persoon 

Hiervoor krijgt elke persoon een gezonde en frisse bosbessendrank “BLOE AAIS”, een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

  • Arrangement “taart / koffie” - € 5,80 p/persoon 

Hiervoor krijgt elke persoon een koffie of bosbesthee en een stuk bosbessentaart en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

Zo u dit wenst, kan het bedrijf, na afspraak, zorgen voor een broodjeslunch: handig bij een goed gevuld dagprogramma. Onze “picknick-lunch” hebben al velen voor u erg “gesmaakt”.

  • Broodjes-lunch: - € 8,20 p/persoon 

Hiervoor krijgt elke persoon 3 verschillende belegde broodjes, koffie of bosbesthee.

  • Soep met brood: - € 5,40 p/persoon

Wilt u een meer uitgebreide lunch? Contacteer ons voor meer inlichtingen via mail of telefoon.