Gummibottenboom

Beestig Wandelen

Op zoek naar een beestig unieke beleving? Om het coolste cadeau ooit te geven aan je (pete)kind, beste vriend(in), liefste grootouder of gewoon aan jezelf... Wij hebben het!

Want hier wandel je niet zoals iedereen met een hond aan de leiband. Wij sturen je de Paalse bossen in met kusgrage lama’s en bokkige geitjes aan de hand. Offff we testen je vermogen om een mini ezel volgzaam te maken. Beweging, plezier en vertedering gegarandeerd! Jij kiest of je voor snel of traag, groot of klein, mak of pittig gaat. De tamme begeleider krijg je er sowieso bij !

Concreet

30 minuten om kennis te maken met en je wandelgezelschap te kiezen tussen de lama’s, geitjes en ezels.. 1 uurtje wandelen met je nieuwe, harige beste vriend - onze gids krijg je er gratis bovenop.. 30 minuten nagenieten met een drankje naargelang het seizoen. Dat is dus een leuk pakketje van ongeveer 2 uur beestig plezier.

Praktisch

De route is niet toegankelijk op wielen, dus helaas niet haalbaar voor rolstoelgebruikers of met een buggy. Je mag geen eigen dieren meebrengen, we hebben er al genoeg. Annuleren doen we enkel bij extreem noodweer. Deze onvergetelijke beleving mag je zeker in beeld brengen, we voorzien een pauze met fotomoment tijdens de wandeling. Reserveren is verplicht. Vraag via mail naar de beschikbaarheid:
klop.klop@gummibottenboom.be  

beestig-wandelen

BELEVINGSworkshops voor jong en oud

Een ontspannende yoga sessie, een inspirerende dag helemaal voor jezelf, geluksmomenten voor of met je kind, ... Bij de Gummi~Botten~Boom kan je terecht voor tal van leuke activiteiten.

De “groene” draad? Ze gaan steevast door in de wei tussen de dieren! Da’s echt een meerwaarde want de zeer aaibare bewoners van de Klitsberg toveren instant een glimlach op je gezicht.

Dat is dan ook de missie van de Gummi~Botten~Boom: unieke belevingen aanbieden. Buiten, tussen de dieren, op maat van de bezoekers. En dan bedoelen ze echt ALLE bezoekers.

De workshops worden geen maanden op voorhand ingepland en de groepen worden bewust klein gehouden. Snel zijn als er een nieuwe online komt is dus de boodschap. Bekijk regelmatig de website en volg ze op hun sociale media om niks te missen!

gummibottenboom.be/evenementen

Beestige GROEPSactiviteiten in het groen

Op zoek naar een groepsactiviteit op rubberlaarzen en met een garantie op vuile kleren? Dan heeft de Gummi~Botten~Boom vast wat je zoekt! Je beleeft er avonturen met je botjes in de modder, je handen door een donzige vacht, je gedachten vrij en ja, als je niet uitkijkt… met je kont in de stront.

Een digitale detox met je collega’s, een vrijgezellenfeest waar de vrijgezel niet het grootste varken is, een schooluitstap waarna ze gegarandeerd in slaap vallen op de bus (en niet van verveling 😉) of een beleving die zelfs de moeilijkst te bereiken tieners/ mensen roert – alle groepen tot 25 personen zijn welkom!

De Gummi~Botten~Boom stemt zijn programma af op jullie noden en wensen. Zolang het past bij hun filosofie natuurlijk. En die draait rond vrijheid in de natuur met respect voor alle mensen en dieren. Interesse? Stuur een mailtje naar klop.klop@gummibottenboom.be met wat uitleg over wat je zoekt, wanneer en voor wie!

gummibottenboom.be/scholengroepen

Feesten als de beesten doe je in deze unieke omgeving

Een unieke locatie en een heel persoonlijke aanpak, dat krijg je als je een feest geeft bij de Gummi~Botten~Boom. Niets voor hoge hakken en knappe pakken. Hier wordt er gefeest tussen de beesten op de wei. Het oogt allemaal heel ontspannen en nauwelijks geregisseerd, maar conceptontwerper Inge houdt de decoratieve en animatie teugels strak in de hand. Na een persoonlijke kennismaking geeft ze het feest vorm zodat het zijn doel niet kan missen.

Vier je een mijlpaal (denk communie, lentefeest, jubileum, huwelijk of vernieuwing van je huwelijksgeloften), heeft je team of kleine onderneming iets te vieren, mag je vrijgezellen meer inhouden dan bier en snel vergeten plezier? Dan moet je hier zijn!

Reken op een goed gevulde namiddag met originele en creatieve activiteiten. In het beestige gezelschap van o.a. lama’s, geitjes, een wallaby, pauwen, konijnen, ezels, enz. Geef je graag een boodschap mee? Aan dat groeiende kind, je kersverse halve trouwboek, de liefde van je leven of je team? Ook dat kan! In samenwerking met een doorwinterde storyteller worden liefdesboodschappen, levenslessen, peptalks, grote en kleine merci’s en gelukjes naadloos verweven door de dag. Een dag die je zal beklijven en die nazindert, lang nadat je de Klitsberg verliet...

Interesse? Stuur een mailtje naar met wat je wil vieren en wanneer!

www.gummibottenboom.be/feestbeestjes

Alleen op de Klitsberg – kwali-tijd op ieders maat

Een wei en heel veel echte knuffeldieren voor jou alleen? Ongeacht de grenzen die je hoofd of lichaam opleggen? Boek een moment van kwali-tijd bij de Gummi~Botten~Boom.

Knuffel naar hartenlust met onze zachte ezels en kusgrage lama’s. Neem een konijn op schoot. Voer de wallaby nootjes en de geiten broodjes. Ga op wandel met een lama, geit of ezel. Verwonder je over de rust en stilte die je ervaart, zonder pottenkijkers, zonder verplichtingen. Maar wel met dieren die aan je lippen hangen en tegen je aan wrijven. Beleef je tijd hier precies zoals jij dat wil.

Je kan sowieso rekenen op Inge’s enthousiaste begeleiding en kennis van de plek en de dieren. Heb je extra begeleiding nodig? Breng je verzorger, (groot)ouder, voogd, ... gerust mee.

Dit aanbod is bij uitstek gericht op iedereen waarvoor zo’n uitstap normaal wat moeilijker is. Voor mensen die niet houden van grote groepen mensen om zich heen of aangestaard worden door vreemden. Voor zij die willen ervaren hoe je herademt en opleeft in het therapeutische gezelschap van de dieren. In de Gummi~Botten~Boom mag je gewoon zijn en de omgeving beleven. Wil je liever een aangepast programma? Dan wordt er iets uitgewerkt helemaal naar jouw smaak!

Zeurt je kind al heel lang om eens in die wei tussen de dieren te mogen spelen? Of denk jij dat even met de botten in de modder weg van schermen en het snelle leven hem of haar echt deugd zou doen? Dan is je kleine grut uiteraard ook welkom voor zo’n 1-op1- momentje met Inge op de wei.

www.gummibottenboom.be/eenopeen