Outdoor teambuilding | vergaderruimte - Hemelbrug

Een vergadering, opleiding, brainstormsessie of workshop organiseren 
op een locatie die warmte, verbinding en rust uitstraalt stimuleert de openheid, creativiteit en samenwerking van je deelnemers.

Hemelbrug is een inspirerende plek midden in het groen. De 140 jaar oude boerderij werd volledig heropgebouwd. De karaktervolle inspiratieruimte biedt alle nodige faciliteiten en is ingericht met natuurlijke materialen. Grote ramen bieden zeer veel daglicht of zijn ideaal om je notities op te plakken :)
De binnenruimte heeft een capaciteit van maximum 30 personen.

Bij goed weer wordt meer gebruik gemaakt van de buitenfaciliteiten, die al even indrukwekkend zijn. De stretchtent biedt ruimte tot 80 personen. De frisse lucht en zuurstof in het brein zorgen voor een open ingesteldheid en doen ideeën stromen.

De sfeer die hier hangt is bijzonder, moeilijk te omschrijven. Maar ik moet zeggen, het klopt helemaal." – A.S.-

Daarnaast kan je ook in Hemelbrug terecht voor een teambuilding dag.

Afhankelijk van de duur en het aantal personen wordt een programma op maat gemaakt. Bijlwerpen, een deathride, zoektocht in het bos, wandeling met de alpaca's of hou je van adrenaline een sprong van de pamperpaal of een stap in het ijsbad zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Kies je Hemelbrug als locatie? Dan hoef jij je dus nergens zorgen over te maken. Alle praktische zaken worden voor je geregeld. Let go and let it flow.

Na afloop kan je ervoor kiezen nog even te blijven ‘plakken’ in de supergezellige semi-outdoor bar. Of indien gewenst, brei je er nog een vervolg aan met een overheerlijke BBQ.

Stratenplan

Mathias Geysenstraat 157, 3582 Beringen