De Holsterhoeve

Wij zijn David en Inge en wij baten de vakantiewoning uit die is gelegen in een rustige omgeving vlakbij de Paalse Plas. Wij hebben deze woning volledig gerenoveerd. De woning is geschikt voor 8-10 personen. Het is de woning van mijn "bomma" en heeft voor ons dan ook een emotionele waarde. We wonen zelf naast onze vakantiewoning waardoor het voor ons gemakkelijk is om onze vakantiegangers te verwelkomen en klaar te staan indien nodig.

Elke kamer in de woning heeft ook een naam gekregen die betrekking heeft op de hobby van David, namelijk sierfazanten kweken. Zo zijn er bijvoorbeeld: de Zilverfazant, de Koningsfazant, de Himalaya-glansfazant,.... Deze fazanten kan je bewonderen in de achtertuin.

De ligging is uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. De woning ligt tegenover de ingang van de Paalse Plas waar je kan golfen, wandelen, fietsen, iets nuttigen om te drinken. Voor de kleinsten is er ook een mooie speeltuin, een zandstrand. Bij mooi weer kan er gezwommen worden in een afgebakende zone.

Wij hopen jullie van harte te mogen verwelkomen in onze "Holsterhoeve".

Stratenplan

Holststraat 76, 3583 Beringen