Evenementenruimte - Remise 56 events

EVENEMENT OF IETS TE VIEREN?

Het prachtig gerenoveerde Grand Café is het ideale decor voor al je feesten, recepties of events. Een lange feesttafel of een feest met vrienden, familie of collega’s? Een babyborrel, receptie, verjaardag, pensioendrink, bedrijfsuitstap, nieuwjaarsfeest, reünie, start van het bouwverlof, …? Dat kan allemaal in Remise 56! Geniet met je gezelschap van onze lekkere bieren, hapjes en gerechten in de roodkoperen gloed van de brouwketels.

Indien gewenst voorzien we hoge statafels met comfortabele barkrukken. Dat bevordert de beweeglijkheid en het sociaal contact tussen je gasten.

FEESTFORMULES

Ons ‘brouwzaaltje’ (dat is de ruimte aan de koperen brouwketels) biedt plaats voor feesten tot een 60-tal personen. Is je groep groter? Dan nemen we nog een stuk van het Grand Café erbij! Er is genoeg plaats om ongestoord te feesten. Let wel: een gedeelte van de zaak voorzien we altijd wel nog voor andere gasten in het Grand Café.

Zoek je toch een prachtlocatie voor een strikt privé-evenement? Dat kan! Op maandagen kan je Remise 56 volledig afhuren.

We werkten enkele feestformules uit. Heb je een ander voorstel? Contacteer ons, alles is bespreekbaar!