Vallei van de Zwarte Beek: Blueberry Fields

Wandelschoenen klaar?

In de prachtige omgeving van het natuurgebied van de “Vallei van de Zwarte Beek” maak je een top-wandeling langs de plantages.

Drie wandelroutes (van 850 tot 2000 meter) met infoborden over blauwbessen en bomen, voeren je langs beekjes, over bruggetjes en vlonderpaden en onder eiken van honderden jaren oud. Tijd voor
jezelf, tijd om te onthaasten.

De gele wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Ontdek ook zeker de bosbes-kabouterwandeling!

Bosbes-kabouters slapen de hele dag.  Ze doen dat graag op hun eigen plekje waar ze het helemaal naar hun zin hebben.  Sommige bosbes-kabouters wonen op een te gekke plaats.

Ga op zoek naar de 7 bosbes-kabouters op ons domein.  Waar wonen ze allemaal?   En vooral:  waar woont Berry?  Berry verdeelt het werk onder de bosbes-kabouters. 

Tijdens de leerrijke wandeling ontdek je welke taken de bosbes-kabouters uitvoeren, leer je een heleboel bij over de bosbessen en kom je voorbij de fietsen van de bosbes-kabouters.

De volledige wandelzoektocht is ongeveer 1500 meter lang en toegankelijk voor buggy’s.  Wel stilletjes zijn, want de bosbes-kabouters zijn moe van het harde werk van deze nacht.  

Deelnemen is gratis en reserveren is niet nodig. Raadpleeg de openingshuren op de website.

Stratenplan

Schomstraat 147, 3582 Beringen