Guesthouse Villa Constanza

"Villa Constanza" is een charmante villa met een "mijn" verleden in Beringen. De statige woning straalt de grandeur en sfeer uit van vroeger.

In de ruime living/zitkamer kan je fijn samen tafelen en bijpraten. De open keuken met kookeiland zorgt ervoor dat jullie gezellig kunnen aperitieven. Er zijn 5 slaapkamers, waarvan één beneden op het gelijkvloers. De overige 4 kamers zijn op de eerste verdieping en 3 hiervan hebben een eigen badkamer. Op de bovenste verdieping is er nog een aparte badkamer en een ontspanningsruimte met biljart en tafelvoetbal. De kamers zijn erg ruim en ingericht in de stijl van het huis, gezellig en smaakvol. Ook de infraroodsauna waar je heerlijk kan in ontspannen, zorgt voor een zen sfeer.
De tuin heeft ook een fijn terras waar je samen kan zitten of van een barbeque kan genieten. De vijver met koi's zorgt voor een rustgevende sfeer.
Je bent op 5 minuutjes van Be Mine waar je kan shoppen, de Avonturenberg beklimmen, gaan snorkelen of duiken in Todi, Mijnmuseum bezoeken.... Wil je je verblijf combineren met een fietsvakantie, dan zit je in Villa Constanza helemaal goed. Het circuit van zolder is ook maar op 10 minuten rijden, eveneens als Hasselt, Genk en Diest.

Stratenplan

KOOLMIJNLAAN 51, 3580 BERINGEN