Vakantievilla Witte Merel

Vakantievilla De Witte Merel ligt vlak aan recreatiedomein De Paalse Plas en grenst aan het Millenium golfterrein. Je kan vanaf hier verschillende fietsroutes plannen die zowel de provincie Limburg, Brabant als Antwerpen aandoen.

De woning is zelf is geschikt voor 12 personen. Op het gelijkvloers is er een aangepaste kamer met badkamer voor gasten met een beperking. Ook de parking is hier op voorzien. Op het eerste verdiep zijn 2 ruime kamers met eigen badkamer en terras. Er is ook nog een kleinere kamer die met een stapelbed en 2 enkele bedden, deze is de favoriet bij de kinderen!
Beneden is er een gerieflijke keuken met toog waar je heerlijk kan aperitieven. De living is voorzien van een ruime zithoek, hier kan je gezellig samen zitten of van de open haard genieten. Vanaf pasen tot eind september kan je ook de 2 glamping tipi's in de tuin bij reserveren. Deze zijn heel populair bij kinderen en zijn ingericht als een mini kamertje.
Buiten kan je lekker ontspannen bij de vlammen van de barrelsauna of de warmte van de jacuzzi. In de zomermaanden zorgt het zwembad voor een echt vakantiegevoel. En uiteraard is er ook een BBQ voorzien.
De tuin is volledig omheind en ook honden zijn welkom. Met je viervoeter kan je wandelen rond de Paalse Plas of zelfs op de losloopweide gaan zwemmen. Zo hebben niet alleen de baasjes maar ook de honden een fijne vakantie.