14/12 - 08/01 be-MINE on-ICE

Onuitputtelijk schaatsplezier tijdens be-MINE on-ICE! En dit van 14 december 2022 tot en met 8 januari 2023. Haal dus alvast je warme kleren uit de kast. De ijsbaan is overdekt en 300 vierkante meter groot. Genoeg plek dus om je schaatstalent te tonen. Koude tenen zijn zo weer opgewarmd in de winterbar bij een kop warme choco of glühwein. Wie houdt van een feestje noteert best een van de evenementen in zijn agenda: op 22/12 is er een afterworkparty en op 29/12 gaan we de après-ski tour op!

Schaatstarieven

  • € 7 (inclusief huur schaatsen)
  • € 5 (met eigen schaatsen)

22/12 Afterwork

Zin in een leuk feestje met de collega's? En dit in de setting van een gezellige winterbar, eventueel zelfs gecombineerd met rondje op het ijs? Noteer dan alvast donderdag 22 december voor een gezellige afterworkparty van 16 tot 23 uur. De dj's van dienst zijn Colocalini en dj Fré.

29/12 Après-ski

"Wie heißt die Mutter von Niki Lauda?" Dat antwoord kent toch iedereen! En dan weet iedereen ook meteen hoe laat het is: apès-ski tijd! Trek dus de gerust de gekste outfit aan en roetsj naar be-MINE on-ICE. Dj Jelle DK maakt er een après-ski-feestje van tussen 18 en 23 uur.

Wie het toch niet moest weten, het antwoord vind je hier, de oorwurm krijg je er eveneens bij. Graag gedaan!

Partners

be-MINE on-ICE kan enkel met de steun van deze partners: